Arsim dhe KulturëFesta dhe EventeLajme nga DibraPërditshmëriPeshkopiShqipëriaSocial Kulturore

Konkursi poetik “Dibra dhe Kastriotët”

Suksese te gjithëve

Share

?Njoftim
?Shpallet konkursi per poezinë më të mirë me tematikë:
DIBRA DHE KASTRIOTËT
?Ftojme te marin pjese poete nga të gjitha viset Shqiptare.??

?Do ndahen 3 çmime:
1- Çmimi i parë – 70 mijë leke të reja
2- Çmimi i dytë – 40 mije lekë të reja
3- Çmimi i tretë – 30 mije leke te reja
Shënim: Do jetë 1 çmim i parë
2 çmime të dyta
2 çmime të treta
Aktiviteti do zhvillohet ne Muzeun e Kastriotëve në Sinë Dibër.

?Te intereresuerit te paraqesin krijimet e tyre deri më dt 15 maj 2021

?Ky aktivitet do pasqyrrohet edhe nga Rtsh.

?Te interesuerit të kontaktojne në

+355 69 951 4325
Mail: arif.vladii@gmail.com

Ose tek faqja ne facebook

Pallati i Kultures Peshkoi

Një kafe nga ju!

Back to top button