Agjensi turistikeDibër të MadheDibra MarketingGuida dhe guiderInformacion TuristikPërditshmëriReklameVisit Diber

Kjo është “Travel Agency Atlas” në Dibër të Madhe

Share

Pikerisht ne qender te qytetit te Dibres ndodhet agjensia me e njohur e udhetimit ” Travel Agency Atlas

Prej vitit 1996 egziston fale sherbimit , korektesise dhe games se madhe te sherbimeve si me poshte:

  1. Bileta avioni si me Wizzair por dhe te tjere.
  2. Udhetimi drejte Italise, Gjermani, Austri, Turqi, Skndinavi, Zvicer.
  3. Poashtu dhe me tragete
  4. Udhetime nga airoporti i Shkupi, Ohri, Kukes, Prishtine dhe Tirane
  5. Paketa turistike per Antalia, Dubai, Greqi, Shqiperi, Turqi, Mal te Zi, Kroaci, Bullgari.
  6. Moneygram

Eshte shume lehte per tu gjetur si adrese por keni edhe keto menyra per te komunikuar me kete agjensi

Website: https://travelagencyatlas.mk/

I Gjeni ne faqen e tyre ne Facebook: “Travel Agency Atlas

Ne instagram: Travel Agency Atlas

Kontakt: +389 46 831-409

Cel:+389 78325-409

Email: atlas_bh@yahoo.com

Ne hyrje te bulevardit kryesor ne Diber te Madhe

Adresa ne google map:

Back to top button