Aktualitet dhe Lajme

Këto 3 shenja të Horoskopi priren të kenë miqësi jetëshkurtër

Share

Ata thonë se miqtë vijnë në jetën tuaj për një arsye, një sezon ose një jetë , por nëse një miqësi e caktuar duket se përfundon shpejt, mund të nënkuptojë gjithashtu se ata janë një Binjak. Ndërsa disa shenja të zodiakut do të qëndrojnë pranë jush për gjithë jetën, të tjerat dihet se kanë miqësi jetëshkurtra që përfundojnë menjëherë.

Sipas Letao Wang , një astrolog dhe këshilltar shpirtëror, çdo shenjë e zodiakut ka një qasje të ndryshme ndaj miqësive, dhe kjo përfshin sa kohë zgjasin ato. Në varësi të shtëpisë astrologjike të një shenje , aspekteve planetare dhe faktorëve të tjerë si elementi i tyre dhe planeti sundues , mund t’i bëjë ata më të prirur ndaj lidhjeve afatshkurtra.

Binjakët

“Binjakët, të sunduar nga Mërkuri , planeti i komunikimit, janë të njohur për përshtatshmërinë e tyre dhe interesat e tyre vazhdimisht në ndryshim”, thotë Wang. Shtoni faktin se ata janë një shenjë ajri dhe kjo shpjegon pse ata vazhdimisht lëvizin nga një gjë në tjetrën.

Kur ata nuk po bëjnë miq të rinj në një klasë qeramike, një Binjak do të krijojë miqësi në palestër, në një kafene ose në një mur ngjitjeje shkëmbi . Ju emërtoni hobi dhe ka një shans të mirë që ta kenë provuar atë, dhe gjithashtu ka të ngjarë të kenë bërë një milion miq gjatë rrugës.

Binjakët duan të provojnë gjëra të reja dhe janë gjithashtu flutura sociale , thotë Wang. Është e lehtë për ta të flasin me një të huaj dhe ata do të lidhen me këdo që do të dëgjojë. Jepuni atyre pesë minuta dhe ata do t’ju bëjnë t’i shtoni ato në Instagram, dhe kështu do të jeni më të mirët.

Ndërsa është e lehtë për Binjakët të krijojnë lidhje, shumë prej miqësive të tyre janë jetëshkurtër sa shtrihet vëmendja e tyre. Sipas Wang, nuk do të kalojë shumë kohë para se ata të përfshihen me një grup të ri miqsh me shkëlqim dhe cikli të përsëritet.

Shigjetari

” Shigjetari është endacak i zodiakut”, thotë Wang. “ Të sunduar nga Jupiteri , planeti i zgjerimit, Shigjetarët janë të lindur kureshtarë dhe dëshirojnë përvoja të reja.”

Kjo shenjë e zjarrit ka shumë interesa dhe ata luftojnë të qëndrojnë të qetë. Kur nuk ndërrojnë punë ose nuk ndjekin pasione të reja, mund të gjenden duke u nisur në një vend të largët ose duke ngarë makinën e tyre pesë shtete larg.

“Ata priren të krijojnë miqësi që janë të situatës dhe të kufizuara në kohë, të tilla si të qenit miq të ngushtë vetëm për një verë ose duke punuar në një projekt të caktuar,” thotë ai. Nëse keni bërë një mik të ngushtë në një punë sezonale ose keni pasur një mik të rastësishëm udhëtimi në Evropë, shanset janë që ata të ishin Shigjetar.

Thënë kjo, edhe pse miqësitë e tyre janë jetëshkurtra , kjo nuk do të thotë se ato nuk janë të rëndësishme. “Shigjetarët i vlerësojnë kujtimet që krijojnë me miqtë e tyre,” thotë ai, “por ata janë gjithmonë të gatshëm të kalojnë në aventurën tjetër të madhe.” Nëse ata qëndrojnë në kontakt, do të jetë nëpërmjet kartolinave të dërguara një herë në vit nga destinacioni i tyre i fundit.

Ujori

“Ujori udhëhiqet nga Urani , planeti i ndryshimeve të papritura dhe origjinalitetit”, thotë Wang. “Të njohur për të menduarit e tyre progresiv dhe dashurinë për inovacionin, Ujorët janë vazhdimisht në kërkim të ideve dhe perspektivave të reja.”

Ata priren të bëjnë miq nëpërmjet interesave të përbashkëta intelektuale, që do të thotë se ata do të krijojnë lidhje të ngushta me kolegët ose shokët e klasës në kolegj. Por ndërsa kjo shenjë ajrore evoluon, ata shpesh i tejkalojnë lidhjet e tyre të vjetra dhe kërkojnë të reja zakonisht duke ndërruar karrierë, duke lëvizur ose duke shkuar në shkollën e mesme.

“Ujorët njihen gjithashtu për shpirtin e tyre humanitar, kështu që ata përfshihen në kauza të ndryshme sociale,” thotë ai. “Nevoja e tyre për rritje të vazhdueshme mund të çojë në miqësi jetëshkurtra, pasi ato mund të kalojnë shpejt në përpjekje dhe rrjete të reja.”

Me fjalë të tjera, një Ujor do të jetë miku më i mirë që keni pasur ndonjëherë , por vetëm në klasën tuaj të ndezur viktoriane, gjatë një cikli zgjedhor ose në strehën e qenve ku të dy jeni vullnetarë. Ju do të jeni shumë afër për disa muaj dhe më pas – fuf – nuk do t’i shihni apo dëgjoni më kurrë.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button