Dibra MarketingKompjutera dhe ElektronikëLajmi i funditPërditshmëriReklame

KANCELARI “ÇANAKU” PESHKOPI

Share

KANCELARI ÇANAKU eshte dyqani me i ri ne qytetin e Peshkopise dhe ndodhet ne te djathte sa futesh ne bulevardin “Elez Isufi” dhe eshte ne qender dhe shume prane institucioneve me te rendesishme vendore sic eshte Prefektura dhe bashkia Diber.

Aty do gjeni nje shumellojshmeri sherbimesh ku nder te tjera po permendim disa prej tyre:

FOTOKOPJE

PRINTIME

SKANIME

APLIKIME për Pasaportë

Çertifikata

Shërbime on line për dokumente
Aksesorë telefonash
Mbushje CD, USB etj.

 

Tek KANCELARI “ÇANAKU” sherbehet ne menyre shume korekte, dhe te kulturuar.

Eshte nje mundesi shume e mire edhe per institucionet dhe njerzit qe kerkojne sherbime aty prane, sepse perfitojne kohe nga mundesite qe ofron kjo kancelari

Adresa: Perpalle prefektures ne bulevardin “Elez Isufi” Peshkopi

I gjeni ne faqen e tyre ne Instagram dhe ne Facebook

Email: kancelaricanaku@gmail.com

Orari: 08 me 19:00

Numer cel: 00355694719000

Adresa ne google map

Back to top button