Aktualitet dhe Lajme

“Ka hipokrizi nga të dyja palët politike”/ Spahiu për miratimin në Parlament: Ja ku qëndron problemi në këtë rezolutë

Share

“Mendoj që ka parimisht hipokrizi nga të dyja palët, PS-ja kjo është qeverisja më në akuza nga SPAK.. këtu ka një mungesë sinqeriteti të plotë. Ka një hipokrizi nga ana e demokratëve, e para ata e quajnë organizatë kriminale, ku duhet të jetë e kundërta. Nëse kërkojnë aleancë për të rrëzuar Ramën dhe qeverinë është SPAK.

Mungesa e sinqeritet është se nga njëra anë krijojnë aleancë, nga ana tjetër hapin shtegun, kishin hall se nëse do të votonin kundër do të thonin ambasadat… Problemi i kësaj rezolute qëndron në shpejtësinë rrufe që po e bëjnë këta dhe paqartësitë që janë në këtë rezolutë. Lë hapësira nëpërmjet këtij komisioni”, tha Spahiu per “Top Story”/m.j.


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button