Dibra Real EstateDyqan me QeraPërditshmëriPeshkopiReklame

Jepet me qera dyqani i parë në hyrje të bulevardit “Elez Isufi”

Share

Idete e shfrytezimit te ketij dyqani me qera jane nga me te ndryshmet si: dyqan i thjesht, zyre per profesioniste, ndonje shoqatë, ose ide ne fushen e turizmit.

Cdo lloj ideje mund te shfrytezohet per faktin se eshte shume prane Prefektures, Bashkise , Xhamise dhe bankes, dhe mbi te gjitha eshte sa hyn ne bulevardin “Elez Isufi”

Kontaktoni me Adriatik Sula si agjent i kesaj prone qe jepet me qera per cdo informacion ne kete numer cel: +355682415000

Per cdo te interesuar qe mund të jetë ne kerkim te nje vendi ku mund te vetpunesohet, ky ambjent jepet me qera, me kontrate dhe ka nje cmimin –  25.000 lek (te reja) ne muaj .

Adresa: Bulevardi Elez Isufi , përballe Prefekturës, Peshkopi ngjit me Wester Union

Adresa ne google map:

Back to top button