ArgjendariDibra MarketingLOKALEPërditshmëriPeshkopiReklameShqipëria

Argjendari 1991, Peshkopi

Do gjeni shijet tuaja!

Share

Pikerisht ne bulevardin “Elez Isufi” Peshkopi do gjeni Argjendari 1991

Nje biznes ky ne fushen e argjendarise qe daton qe nga viti 1996, ku ajo qe e ben kete dyqan kaq te njohur sot ne qytetin e Peshkopise, eshte korektesia, cilesia e produktit dhe e sherbimit

Aty mund te gjeni dizajnet e fundit te floririt edhe argjendit, ora te modeleve te ndryshme dhe sherbimin e personalizimeve !

Orari eshte 08:00 – 20:00


Sherbimet e tyre i gjeni edhe online andaj porosisni ne kanalet e tyre ne rrjetet sociale


Facebook Argjendari1991


Instagram Argjendari1991


WatsApp +355699887855

Adressa e tyre ne google map

Back to top button