HoteleLOKALEPërditshmëriPeshkopiReklameVisit Diber

Hotel “Kristali” në qytetin e Peshkopisë

Share

Pikerisht ne qender te qytetit te Peshkopise ndodhet Hotel Kristal i cili eshte ne rrugen kryesore, e perbere nga 5 dhoma dyshe dhe 4 te tjera me nga 3 shtreter.

Me nje cilesi dhe standart qe i josh klientet per ta frekuentuar here pas here, ky hotel sot ne Peshkopi njihet nga shume njerez per korektesi ne sherbim.

Ne pergjithesi klientet kerkojne kushte shume bazike per te cilat ky hotel i permbush te gjitha dhe ka nje cmim shume te pershtatshem per mundesite ekonomike qe aktualisht kane njerezit.

Shërbimi i stafit të hotelit ju bën të ndiheni të respektuar deri në detajin më të vogël, do të keni mundësi të informoheni per te gjitha mundesi qe te ofron qyteti i Peshkopise per tu vizituar.

Ky hotel ndodhet prane kryqezimit tek rruga e policise prane dyqanit One

Ka dhe vend dhe per parking makine

Kontoni ne kete numer per pronotim +355688432200 i cili eshte edhe WhatsApp

Check-in time: 12:00
Check-out time: 10:00

Adressa ne google map MCMG+G9G, Peshkopi, Albania

Back to top button