Aktualitet dhe LajmeBulqizëLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëri

Bulqizë/Policia liron ambjentet e Pallatit të Kulturës në 4 të mengjesit

Share

Katër biznese që operonin në ambjentet e pallatit të kulturës në bulqizë, janë larguar sot me forcë nga IMT e Bashkisë Bulqizë. Opreacioni nisi rreth orës 4:30 të mëngjesit, pasi ato ishin njoftuar me shkresë zyrtare një muaj më parë. Mëngjesin e sotëm IMT e mbështetur nga Drejtoria e Policisë dhe FNSH të ardhur nga Shkodra kanë ndërhyrë sot forcërisht për lirimin e ambjenteve.
Edhe pse bashkia Bulqizë kishte njoftuar pronarët  e lokaleve për lirimin e ambjenteve të cilat përdoreshin për biznes nga pronarët që ushtronin aktivitetin nuk është marrë parasysh,gje kjo që në orët e para të mengjesit ëahtë dashur ndërhyrja e policisë lokale por jo vetem,në Bulqize në ndihmë të policisë lokale edhe pse nuk pati asnjw rezistence nga  pronarët ishin të pranishwn edhe FNSH te e Shkodrës.


Aksioni për lirim e ambjenteve filloi që në oren 4 e 30 minuta të mengjesit.pasi lokalet hapen në 05 të mëngjesit dhe mos krijuar konflike fillon heret operacjoni policorë.

Pas ardhjes së pronarëve, ne mengjes pati një tensjon momenti nga njëri nga pronaret e lokalit Ilir Spahiu i cili u konfliktua me policine kam 6 kalamaj ku do punoj unë ishin fjalet e Spahiut i cili ju thonte te nxjerr materialet pastaj bllokojeni.

Një kafe nga ju!

Back to top button