Aktualitet dhe Lajme

Hetimet për Sterilizimin, ish-ministrit Ilir Beqaj i komunikohet sot akuza

Share

Ish Ministri i shendetesise, Ilir Beqaj duke dale nga ambientet e SPAK, pasi ka permbushur masen e tij te sigurise per “Detyrim Paraqitjeje”. Beqaj akuzohet per shperdorim detyre dhe i eshte vendosur masa e sigurise “Detyrim për paraqitje” dhe “Ndalim i daljes jashte shtetit”./r/n/r/nFormer Minister of Health, Ilir Beqaj leaving the premises of SPAK, after fulfilling his security measure for “Compulsory Appearance”. Beqaj is accused of dereliction of duty and the security measure “Compulsion to appear” and “Prohibition of leaving the country” has been imposed on him.

Prokuroria e Posaçme do t’i komunikojë sot akuzën ish-ministrit Ilir Beqaj, pas përfundimit të hetimeve për koncesionin e Sterilizimit.

Për koncesionin 100 milionë euro të Sterilizimit në pranga janë vënë 2 persona, ish zv.ministri Klodian Rjepaj dhe biznesmeni Ilir Rrapaj.

Ndërsa në hetim janë 8 persona të tjerë, mes tyre edhe ish ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj.


Huazuar nga StartNews.

Një kafe nga ju!

Back to top button