Aktualitet dhe Lajme

Hakerat iranianë sulmojnë faqen zyrtare e webit të Institutit Shqiptar të Statistikave (FOTO)

Share

Faqja e Institutit Shqiptar të Statistikave, duket se ka rënë pre e një grupi hakerash iranianë, Homeland Justice.

Në një njoftim të bërë në rrjetet sociale, ky grup ka njoftuar se ka mundur që të hakerojë këtë faqe webi të INSTAT.

Sakaq, aktualisht faqja është e paaksesueshme nga qytetarët në motorët e kërkimit në Google.

Zëdhënësi i INSTAT ka konfirmuar sulomin.


Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button