Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriShqipëria

GJOKA Kontruksion sqaron publikun

Share

Në një postim në faqen e tyre në facebook ata shkruajnë:

Duke marre shkas nga disa shkrime dhe raportime në media rreth rreshqitjes së gurëve dhe bllokimit në një segment të Rruges së Arbrit, sqarojme publikun se Kompania Gjoka nuk ka asnjë lidhje apo përgjegjësi me ngjarjen.

I bëjmë thirrje gazetarëve dhe mediave që mbulojnë këto zhvillime, të verifikojnë faktet përpara se të bëjnë akuza. Ne jemi gjithnjë të hapur dhe në dispozicion të shtypit për çdo pyetje e kerkesë për informacion.

Back to top button