Aktualitet dhe Lajme

“Gëzuar Vitin e Ri”, harta e urimit në gjuhë të ndryshme të botës

Share

Është një ndër hartat më të veçanta dhe më simpatiket që keni parë deri tani. Për cdo shtet paraqitet urimi për Vitin e Ri në gjuhën përkatëse.

Mes tyre shënohet edhe urimi në gjuhën shqipe.

Shiheni me kujdes dhe mësoni si urojnë shumë shtete; ‘Gëzuar Vitin e Ri”.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button