Aktualitet dhe Lajme

Fushata në SHBA, Gjok Vuksani bën thirrje: Votoni MARKO KEPIN për senator. Ja takimet që pati

Share

Nga Gjok Vuksani
Eksperience e jashtëzakonshme pjesmarrja ime në fushatën e Republikanëve të New York.
Marko Kepi një shqiptar me shkollim solid me një eksperiencë të shkëlqyer në Marinën Amerikane garon me dinjitet për senatin e Shtetit të NY.
Pata kënaqësinë të diskutoja me senatorin Marty Golden dhe kongresmenin Michael Grimm për fushatën e Republikanëve dhe situatën në Ballkan dhe Shqipëri.
Ju bëj thirrje gjithë shqiptarëve të New York të votojnë MARKO KEPIN për senator, si mundësinë e papërsëritshme të përfaqësohen me patriotin e tyre.


Huazuar nga StartNews.

Back to top button