Aktualitet dhe LajmeDibër të MadheDibra MarketingDibra Real EstateLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriProna ne ShitjeReklame

Fillojnë shitjet tek kompleksi “RAJANA” në Dibër të Madhe

Share
  1. Investitori “TEKNOPOINT” Diber fillon me ndertimin e kompleksit “RAJANA TOWERS”me banim kolektiv dhe afarizem e cila ndodhet prane Shkolles fillore PENESTIA dhe Pallatit te Kultures ne Diber.

Per informata ne lidhje me llojet e banesave ose madhesine e tyre ju lutem shikoni fotografine qe gjendet ne kete postim ose reklame.

Çdo kulle ka nga dy ashensore

Per me shume te dhena ne lidhje me kualitetin e ndertimit, sendet qe do te perfshihen, izolimin e tjere mund te shikoni fotografit ne profilin e kompanis TEKNOPOINT te objektit te sapo mbaruar, mund ta vizitoni vet objektin, ose ne web faqen e firmes : www.teknopoint.mk

JU INFORMOJM SE PROCESI I SHIT-BLERJES KA FILLUAR.

Per me shume informata mund te na kontaktoni ne disa menyra:

-Duke derguar kerkese ne Profilin e Facebook te kompanis “Teknopoint”
-Ajredin Kercishta: +38970241548 (Direkt, Viber dhe Whatsapp)
-Altin Kercishta: +38970799070 (Direkt, Viber, Whatsapp ose ne Facebook)

Back to top button