Aktualitet dhe Lajme

Fatmir Gjoçi: Nuk e paskam ditur që Lulzim Basha paska qënë kaq i fortë! Nje mesazh per ata qe levizin…..

Nga Fatmir Gjoçi (Kreu i PD Greqi)
Unë, asgjë s’kam dashur të them lidhur nga kjo histori… , por një gjë do ta them tani !!

-Nuk e paskam ditur që Lulzim Basha paska qënë kaq i fortë!!

TË GJITHË KUNDËR TIJË !!?

E sikurse, të gjithe keta që ju dha potencial në Politikë, e konsiderojnë sot të lodhur, një hiç, tradhëtar, të shitur etj etj…,Por, ai po qëndron madje edhe më i fortë!!

(e nëse qënka kaq i dobët, ju pse mereni me të)?! Kaq.

Në Shqipëri, Politika ka nevojë të bëhet dhe jo të ç’bëhet, ndaj dhe duhet të zgjohen nga gjumi, të gjithë ata që shohin ëndrra.

Gjithsesi, keq më vjen për këta që kalojnë njëhër këtej e njëher andej…

Do t’ju thoja, futni një çikë graso, se u shkëlyt fare mo…!! (Për ju potencialët e kam fjalën, se ne të thjeshtët, kemi të drejtë të kalojmë nga të duam, sa herë që duam)😉

Huazuar nga Start News

Back to top button