BulqizëDibra MarketingKlinika dentare dhe FarmaciPërditshmëriReklame

Farmacia e njohur “Bica” në Bulqizë

Share

Themeluar ne vitin 1998, Farmaci Bica operon ne tregun farmaceutik per me teper se 20 vite ne qytetin e Bulqizes.

Shtrirja e gjate kohore, eshte deshmi e punes se perkushtuar dhe te palodhur te stafit, i cili me kalimin e viteve ka adoptuar praktika inovatore.

Etika morale dhe qasja disiplinore, kane bere te mundur vazhdimin e frytshem te aktivitetit ne nje qytet te vogel, i prekur vazhdimisht nga luhatjet e natyres mikroekonomike.

Sot, “Bica” ofron per qytetaret nje sere sherbimesh ne perputhje me kerkesat e tregut: konsulence dhe sherbim online perpos paraktikes klasike te shitjes se barnave.

Ne perputhje me kerkesat e organeve ligjzbatuese te vendit, subjekti ploteson te gjitha kriteret higjeno-sanitare, kontratat e mirembajtjes si dhe akses ne tregjet tregjet nderkombetare per te sjelle cilesi maksimale te produkteve te tregtuara.

Adresa: Lagja minatori, Shetitorja e Bulqizes, Bulqize

Kontakt: +355693777717

Inatagram: farmacibica

Adresa ne google map:

Back to top button