Aktualitet dhe Lajme

“E sigurt që do të ndahet…” Santiana e shqetësuar për të dashurin e saj pas afrimitetit me Bucin

Share

Santiana dhe Buci janë banorët më të komentuar të këtij edicioni në ‘Big Brother Vip Kosova’. Kjo për shkak të afrimitetit që ata demostrojnë çdo ditë, teksa jashtë shtëpisë janë në një marrëdhënie.

Teksa videot e tyre po bëjnë xhiron e rrjetit, Santiana shprehet e shqetësuar për të dashurin e saj. Në një bisedë me Bucin në dhomën e gjumit, ajo tha se letra që i dërgoi ishte një shenjë për t’i kërkuar ndarjen.

Ajo u shpreh se e kuptonte atë shumë mirë se edhe nëse do të ishte në pozicionin e tij nuk do të ndihej mirë për veprimet që ka bërë.

Buci është munduar ta qetësojë duke i thënë se nuk po bëjnë asnjë gjë gabim.

Buci shprehet: “Nuk jemi duke bërë asgjë, që të dalim keq.”
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button