Aktualitet dhe Lajme

Droga nga SHBA do të shitej 50 mijë lekë qesja, agjenti i policisë u kamuflua si postier

Share

Informacioni i dërguar nga dogana shqiptare drejt Antidrogës së Tiranës, ka ndihmuar për të zbuluar lëndën narkotike që nisej nga ShBA drejt Tiranës nëpërmjet linjës postës.

Personi i arrestuar Ilir Sefa do të merrte pakon me 1 kg 600 gram canabis sativa me përbërje të lartë THC.

Kjo lëndë narkotike në shtetin e Atlantas kapte vlerën e 10 mijë eurove, e ndërsa në vendin tonë trafikantët do ta shisnin për vlerën e 50 mijë lekë qesen.

Nga hetimi i deritanishëm pakoja me drogë, ishte kamufluar si kuti me rroba për të cilën ishin porositur online.

Kjo pako kishte emrin e një shtetasi më origjinë nga Fieri.

Kjo lëndë do të shitej në zonën e Kamzës, Paskuqanit dhe institutit.

Pasi policia mori dijeni për këtë lëndë narkotike, një efektiv i policisë u kamuflua si shërbimi postar dhe telefonuar Ilir Sefën për t’i dorëzuar pakon e porositur.

Sapo është kryer kontakti me Sefën dhe është kryer dorëzimi, ka ndërhyrë policia duke kryer arrestimin.

Përveç Sefës dhe një tjetër është në kërkim.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button