Dibra MarketingKameramanKompjutera dhe ElektronikëPërditshmëriPeshkopiReklame

“Deni Kamera Sigurie”

Share

“Deni Kamera Sigurie” ndodhet ne Bulevardin “Ele Isufi” Peshkopi por sherbimet e tyre jane dhe online ne te gjithe Shqiperine.

Ruani dhe siguroni 24 ore ne dite ambjentin e shtepise dhe biznesit tuaj nepermjet kamerave te sigurise dhe sistemeve te alarmit.

Telefononi 00355 685318183, informohuni dhe blini produktet cilesore por dhe sherbim vertete korekt.

Kamera sigurie Dahua & Hikvision. Cilesia me e mire me cmimet me te ulta ne treg. Korrektesi maksimale dhe pune efikase. Montim dhe konfigurim falas.

Pervec ketij sherbimi ketu ne kete pikë, do gjeni edhe sherbime te kancelarise, e-albania por dhe aksesore te ndryshem.

Adresa : Bulevardi “Elez Isufi” Peshkopi, perballe Pallatit te Kultures “Haki Stermilli”

Telefononi 00355 685318183

Adresa ne facebook; Deni Kamera Sigurie

Adresa ne google map: “Deni Kamera Sigurie”

Back to top button