Aktualitet dhe Lajme

Del FOTO/Ky është polici i ekzekutuar sot në Fier

Share

Pak më parë një efektiv i forcave Shqiponja është vrarë në Fier, ndërkohë që po shkonte të merrte detyrën. Ky ne foto eshte viktima, i identifikuar si 28-vjeçari Novruz Cenalia. Sa i përket autorit, ai është identifikuar si shtetasi Asllan Mernica i njohur edhe si Azgan Mernica, 23 vjeç, me origjinë nga Kruma e Hasit.


Huazuar nga StartNews.

Back to top button