Aktualitet dhe Lajme

Debate në Komisionin e Ekonomisë për rritjen e pagës, opozita: Pse s’prek deputetët dhe ministrat

Share

Sot po diskutohet në Komisionin e Ligjeve projektligji për rritjen e pagave në administratë.

Gjatë diskutimit ka pasur debate mes pjesëmarrsve në komision, pasi në axhendën e sotme nuk është përfshirë ndryshimi i pagave për deputetë dhe ministrat.

Ministrja e Financave Delina Ibrahimaj, tha se rritja e pagave për deputetët dhe ministrat do të bëhet në një moment të dytë. Sigurisht deklarata e ministres nuk është pritur mirë nga deputetë në sallë.

Vijon
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button