Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraOJQ dhe OJFPërditshmëriShqipëria

Bashkia Dibër rrëmben çmimin e publikut!

Share
“Bashki të Forta” është një projekt i Swiss Development
Cooperation, që zbatohet nga Helvetas Swiss Intercooperation duke përfshirë 61 bashkitë e vendit. Faza e parë e këtij projekti do të vijojë deri në vitin 2022.

BASHKIA DIBËR

Certifikatë KONKURSI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË MIRA 2020

Në kuadër të Konkursit të Praktikave të Mira, edicioni 2020, drejtuar nga Ministria e Brendshme dhe Agjencia per Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore, me mbéshtetjen e Agjencise Zvicerane per Zhvillim dhe Bashkepunim (SDC). jepet Çmimi I Publikut Bashkisë Dibër në praktikat e mira në aktivitetin vendimmarrës dhe mbikqyrës të Këshillit Bashkiak.

Foto nga aktiviteti

 

 

 

Back to top button