Aktualitet dhe Lajme

Apeli rrëzon kërkesën e Monika Kryemadhit për heqjen e sekuestros së celularit

Share

Gjykata e Apelit te Posaçëm ka rrëzuar kërkesën e Monika Kryemadhit për heqjen e sekuestros së një telefoni.

Kryemadhi kishte ankimuar vendimin e Shkallës së Parë, e cila kërkoi heqjen e sekuestros dhe kthimin e sendit.

“Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me trup gjykues monokratik të përbërë nga gjyqtarja Igerta Hysi, sot më 04.01.2024, ora 09:30, shpalli vendimin mbi çështjen penale nr. 189 akti, datë 27.12.2023 regjistrimi, regjistruar mbi ankimin e ankueses M.K., me objekt: “Ankim ndaj vendimit nr. 481, datë 07.12.2023 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë, që ka rrëzuar kërkesën e shtetases M.K. për heqjen e sekuestros dhe kthimin e sendit të sekuestruar (telefon i markës Iphone)”, dhe vendosi:

Miratimin e vendimit nr. 481, datë 07.12.2023 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar”, thuhet ne njoftim./albeu.com 
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Artikuj të ngjashëm

Back to top button