Ambjent me QeraDibra Real EstateDyqan me QeraPërditshmëriPeshkopiReklame

Ambjent me qera përballë postës në Peshkopi

Share

Nese jeni te interesuar per zhvillimin e nje biznesi ne qender te Peshkopise, pikerisht aty ky eshte e perqendruar levizja me e madhe e banorëve, tek posta e qytetit, perballë saj ndodhet ky dyqan i sapo perfunduar sipas standarteve dhe jepet ne qera.

Kjo prone me qera me nje çmim te diskudueshem  por për me shume informacion ju mund te kontaktoni me agjentin e dhenjes me qera Adriatik Sula ne kete numer cel +355682415000 ku do ju informoje per gjithcka dhe shoqeroje ta shikoni dhe nga

Back to top button