Agjensi turistikeBotaDiaspora DibraneGuida dhe guiderLOKALEPërditshmëriRajoniVisit Diber

Agjensia udhëtimit “Ido Tours”

Share

Po ju prezantojme ate te njohuren qe mban emrin Agjensia Udhetimit “Ido Tours

Jane pikerisht ata qe japim gjithçka nga vetja, vetëm që udhëtimi juaj të jetë i sigurt dhe komfort. Misioni kryesor i tyre është lumturia juaj.

Ju si komunitet dibran do keni mundesine qe te kontaktoni edhe me nje pjestar nga stati i “Ido Tours” me origjine nga Dibra Ermir Cibaku i cili eshte gjithmon i gatshem per tju ndihmuar dhe sqaruar cdo paqartesi qe mund te keni:

Tel+49 177 3514469

tel:+355682072261

Agjensia e udhetimit “Ido Tours“:

  • KRIJUAR MË 1999, NË TETOVË, RMV
  • ME AUTOBUSA MODERNE DHE KOMFORTE
  • NË DESTINACIONET MË TË KËRKUARA
  • KLIENT TË LUMTUR
  • STAF TË LUMTUR
  • KOREKTESI DHE SHERBIM I KULTURUAR

KJO ESHTE LINJA DREJT GJERMANISE CDO TE MERKURE DHE TE SHTUNE

TIRANE

Tetovo, Skopje, Kumanovo

VIA Hungary,

Dresden,

Berlin

Hamburg,
Hannover
  
 2- KJO ESHTE LINJA DREJT ITALISE CDO TE MARTE DHE TE PREMTE

Gostivar, Tetovo, Shkup

Kumanovo via Croatia

Ravenna
Cesena
Porto Recanati
Macerata
Civitanova Marche
Teramo
L Aquila
3- LINJA ME E FUNDIT ESHTE KJO QE SHIKONI NE KETE FOTO,  MAQEDONI E VERIUT- ZVICER
Kontaktoni me ta:
email: info@idotours.com.mk
Cel +389 (0)44 / 337 – 201
Adresa: Bus station Tetovo 1200, NRM
Orari: Mon – Sat: 08 Am – 18 Pm
Back to top button