Aktualitet dhe Lajme

Abuzoi disa herë se*ksualisht me një të mitur, prokuroria në Kosovë kërkon arrest me burg për 49-vjeçarin

Share

Prokuroria themelore publike në Strumicë kërkon caktimin e masës së sigurisë me burg për një 49-vjeçar, banor të komunën e Konçes, i cili dyshohet se në disa raste ka kryer akte seksuale me një të mitur.

Ministria e Punëve të Brendshme bëri të ditur se 49-vjeçari dyshohet se ka kryer tradhëti bashkëshortore me të mitur në disa raste nga fillimi i vitit 2022 deri në nëntor 2023.

“Prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike në Strumicë ka lëshuar Urdhër për zhvillimin e procedurës hetimore ndaj një personi 49 vjeçar i cili dyshohet se ka kryer edhe akte të tjera seksuale ndaj një vajze të mitur e cila nuk i ka mbushur moshën 15 vjeçare. I dyshuari, banor i një fshati të komunës së Konçes, e ka prekur të miturin në disa raste duke kryer vepër penale të tejzgjatur nga neni 188 paragrafi 2 lidhur me paragrafin 1 dhe në lidhje me nenin 45 të Kodit Penal”, informacionet nga Prokuroria Publike.

Më herët Ministria e Punëve të Brendshme bëri të ditur se 49-vjeçari J.K. nga një fshat i komunës së Konçes, i cili dyshohet se ka kryer tradhëti bashkëshortore me të mitur në disa raste nga fillimi i vitit 2022 deri në nëntor 2023.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button