Aktualitet dhe Lajme

A ka SPAK presion politik? Dumani përgjigjet: Jemi të shurdhër nga retorikat politike

Share

Kreu i Prokurorisë së Posaçme Altin Dumani duke folur në mbledhjen e Komisionit të Ligjeve iu përgjigj edhe disa prej pyetjeve të deputetëve. Pyetja që ju drejtua Dumanit ishte nëse SPAK ka presion politik.

Sa i përket presionit politik, Dumani shprehet se janë të “shurdhët” nga retorika politike duke lënë të kuptohet se SPAK nuk ka presion nga ajo anë. Dumani përmbyll duke thënë se janë përgjegjës përballë ligjit dhe shoqërisë civile.

Dumani: Disa shefa komisariatesh e shefa krimesh janë përfshirë në krime. Por, me Policinë ne bashkëpunojmë përditë. Ne kemi marrëdhënie procedurale në rastet kur na duhet t’i thërrasim. Ne jemi të shurdhët nga retorikat politike. Jemi përgjegjës përballë ligjit dhe shoqërisë civile.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button