Donacione dhe KontributeLajme nga DibraPërditshmëriPostime Në

Xhemal Gjunkshi pranë dibranëve

Aktualitet human

Share

Ai shkruan ne faqen e tij ne Facebook :

Keto ditë të ftohta , ne prag te festave te fundvitit i gjejnë Dibranet edhe më të varfer , më të pa punë dhe të lënë krejtësisht në harresë e jashtë vëmendjes së Bashkisë dhe Shtetit.


Varfëria është ulur “këmbëkryq” dhe janë të shumta familjet që mezi mbahen në këmbë.
Për t’ju ardhur sado pak në ndihmë vendosa të ndaj disa pako ushqimore , në disa prej familjeve më në nevojë që edhe ato të festojnë në shtëpitë e tyre .
Gezuar Festat !
Qoftë nje vit i mbarë dhe i begatë per ju dhe familjet tuaja !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button