Aktualitet dhe Lajme

Vlera e Jennifer Lopez: A është më e pasur se Ben Affleck?

Share

Kur flasim për çifte të fuqishme, duhet të përmendim Jennifer Lopez dhe Ben Affleck. Të dy nuk janë vetëm aktorë shumë të aftë, por edhe producentë filmash dhe Jennifer Lopez gjithashtu ka një karrierë të jashtëzakonshme muzikore.

Vlera neto e J-Lo dyfishon atë të Ben Affleck. Ajo ka fituar të ardhura të konsiderueshme gjatë 20 viteve të karrierës së saj në botën e argëtimit.

Jennifer aktualisht fiton rreth 10 milionë dollarë për filmin në të cilin ajo luan. Në televizion, Lopez u pagua 20 milionë dollarë për një sezon të pjesëmarrjes së saj në ‘American Idol’ si gjyqtare. Në muzikë, J-Lo ka shitur tashmë mbi 80 milionë disqe në mbarë botën dhe ajo thuhet se ka fituar 50 milionë dollarë për turneun e saj botëror Dance Again nga viti 2012. Forbes vlerëson se vlera neto e Jannifer Lopez është raportuar 400 dollarë. milion.

Ben Affleck e ka bërë pasurinë e tij duke bërë filma si aktor dhe producent. Në fakt, Ben ka edhe vlerësime të shumta nga një karrierë që gjithashtu përfshin për më shumë se dy dekada. Sipas Forbes, pasuria neto e Ben Affleck është 160 milionë dollarë.

Për ata që po numërojnë, kjo është një total prej 660 milionë dollarësh që i bën ata një nga çiftet më të pasur në botë.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button