Aktualitet dhe Lajme

VIDEO/CREDINS BANK mbështet organizatën “Të ndryshëm dhe të barabartë”

Share

Credins bank dhuroi 100 pako ushqimore për gra/vajza të dhunuara, një projekt ky i organizatës “Të ndryshëm dhe të barabartë”.

Ky projekt është pjesë e programeve të përcaktuara nga Credins bank në kuadër të sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit për barazi gjinore, në prag të ditës Ndërkombëtare të Gruas, 8 Mars.


Huazuar nga StartNews.

Back to top button