Agjensi turistikeLOKALEPeshkopi

Ta duash të bukurën është shije, por ta krijosh atë është art.

Për një standart te ri në qytet.

Share


Sot në ambjentet e Hotel Veri Peshkopi, u organizua nje takim prezantues dhe promovues nga akademia me famë boterore në Milano “BES” në fushën e stilimit të modes se flokëve dhe teknikes nderkombetare përsa i përket parukerisë dhe kozmetikës.
?Aty ishte dhe vet Presidenti i kompanisë Dr, Sergio Fregoli, stilisti i njohur italian Severio Palma, importuese Anila Braka dhe distributor për Dibrën, profesionisti Hasan Bodi, dhe te interesuarat per këtë takim ku u prezantua nivele te lart të trajtimit te bukurise.

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button