Aktualitet dhe LajmeInformacion TuristikLajme nga DibraPersonaliteteShqipëria

Sot nga kantieri i Rrugës së Arbrit

Nga Almira Xhembulla

Share

Sot ishte dhe ndoqi punimet e Rruges se Arbrit nga afer deputetja e Dibrës   http://Almira Zebi Xhembulla e cila shkruan duke postuar edhe fotot ne fb e saj personal si me poshte:

?Ëndrra që s’do mbetet ëndërr?? ?

 

Sot pata kënaqësinë të përshkoj të gjithë Rrugën e re të Arbërit. Të shijoj panoramën fantastike, të kaloj mes tuneleve e mbi ura, të shoh nga afër punën e madhe të dhjetra makinerive e punëtorëve dhe të përjetoj emocionin dhe adrenalinën që të jep ndjesia e ëndrrës që po bëhet realitet. Ndjesi që vetëm dibranët ma besojnë.
Të urojmë që cdo gjë do shkoj sipas planit dhe të shpresojmë e besojmë që Tiranën nuk do ta kemi më afër vetëm ne hartë.???

Së shpejti do t’ju ftojmë pa frikë se mos lodheni, po me shumë kënaqësi e krenari #EjaNëDibër????

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button