Aktualitet dhe LajmeDiaspora DibraneDibër të MadheLajme nga DibraRajoni

Covid-19, Penalizon ekonominë e Dibrës së Madhe

Kudo flitet për krizë

Share

Sot e fotografuam qytetin e Dibrës së Madhe sic ishte ne realitet dhe ajo qe te binte me se shumti në sy ishte kriza ekonomike qe kishte kapluar qytetin dhe paniku nga frika e Koronavirus, teksa ecën nëpër rrugët e saj shikon vetem disa kalimtar te rastit qe kane dalur per nevoja personale urgjente ose bazike familjare!

Qëllimi i ketij postimi nuk eshte per te perhapur akoma me shume panik por eshte një konstatim i nje realitetin qe nuk jemi mesuar ta shohim në Dibren e Madhe!

Pikerisht ne sezonin veror kur kthehen emigrantet nga diaspora këtu vlon jeta dhe alegria por efeketet nga masat e Covid-19 e kane bere te veten duke e bere kete qytet te duket si i venitur per 2020…!

 

Dyqanet, baret dhe restaurantet kane klientelë te reduktuar dhe kjo vetem me pronotim, rrugicat e vjetra te qytetit te Dibres nuk duken me si të tilla nga kalimtaret plot hijeshi qe i mbushnin ato, por tejet të zbrazura!

Te shpresojme qe levizjet ti kthehen ne normalitetin të dikurshem dhe jeta te marre formen dhe përmbajtjen e saj!

Dhe per ta mbyllur: Zoti nuk i do pesimistët andaj kini besim dhe shpresë se dite me te mira do vijne .

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button