Aktualitet dhe LajmeInformacion TuristikKulinari dhe ArtizanaleLajme nga DibraPeshkopiProdukte DibreShqipëriaVisit Diber

Ditë e diel, ditë pazari…!

Një pazar që duhet regulluar një orë e më parë.

Share

Edhe ne pazarin e qytetit të Peshkopisë, Dibrës së Madhe , Maqellarës , Shupenzës të bie ne sy numri i reduktuar si i pazarxhinjëve qofshin keta blerës ose shitës , produktet dibrane njihen kudo per cilesine e patjetërsuar dhe si të tilla zënë një vend kryesor tek bleresit qofshin keta jabanxhinj apo vendas.

Ne kete pazar sheh shites te te lloj produkteve, nga ato bulmeteve , fruta perimeve dhe deri tek mjetet e punes per blektoret dibran…!

Ky eshte nje pazar qe duhet regulluar nje ore e me pare!

***D͙i͙t͙e͙ p͙a͙z͙a͙r͙i͙ *** ditë e re shanse te reja , ditë pazari !
Mbare e mejr e me bereqet …?

Foto te ndryshme nga pazari i Peshkopise

Dhe per ta mbyllur: Ajo që të bie në sy kur shkon në pazar është pesimizmi të cilin hasim tek sytë e tregëtarëve teksa deshirojmë të bëjmë ndonje foto për ti promovuar produktet e tyre. Or mik nëse ke dal në pazar bëj reklamë produktit ose përndyshe qëndro duke pa lajme ose çëru molla tek shpia!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button