Dibra MarketingGjej ProfesionistëPërditshmëriPeshkopiReklame

“Skela Nesimi” Profesionistët që të mbarojnë punë

Të mbarojnë punë

Share

Prej vitit 2005 ne treg, konkurojne me cilesi, siguri, korektesi dhe cmim duke ofruar skele qe mbulojne deri ne 10 mijë m2.

Skela Nesimi jane te njohur sepse kane ofruar sherbim ne bizneset dhe ambjentet familjare nga me te njohura ne Diber dhe jo vetem, kohet e fundit jane pikerisht ata qe po bejne fasadat e Peshkopise duke bere pune te shpejta dhe cilesore.

Spitali Rajonal Peshkopi

Sic e shikoni dhe ne foto, jane perfshire duke punuar ne shkollat me kryesore te qytetit si dhe fasadat.

Sherbimet kryesore:

1 – Sisteme Kapot

2 – Skele me qera

Kontaktoni me ta: +355 068 540 2521

 

Pune te kryera nga Skela Nesimi

Ju faleminderit nga Skela Nesimi

Back to top button