Aktualitet dhe LajmeArsim dhe KulturëFesta dhe EventeLajme nga DibraPërditshmëriPeshkopiSocial Kulturore

Si ishte dhe si do të jetë Qendra Kulturore për Fëmijë “Naim Plaku”

Share

Ne nje postim tek  Faqes Zyrtare Bashkisa Diber  vjen ky projekt per qytetaret e Peshkopise . Ata shprehen :

I tillë do jetë ndryshimi midis godinës aktuale tërësisht të amortizuar ndër vite të Qendrës Kulturore për Fëmijë “Naim Plaku”, me atë që do të shndërrohet pas investimit për rikonstruksionin e plotë të saj.

 

Ne kete inagurim morri pjese edhe Ministria e Mbrojtjes znj.Olta Xhaçka  ku ndoqëm nga afër fillimin e punimeve pranë kësaj qendre.?

?Falë këtij projekti të Bashkisë Dibër, mbështetur financiarisht nga Qeveria Italiane dhe Qeveria Shqiptare nëpërmjet programit IADSA ll, godina e re e cila do të jetë me standarte e kushte bashkëkohore, do t’i rikthehet funksionimit të plotë në shërbim të edukimit përmes kurseve të ndryshme, aktiviteteve kulturore-artistike dhe argëtimit të fëmijëve.?‍??‍??‍♂️

 

Investimi për fëmijët, është investim për të ardhmen!?

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button