Dibër të MadheDibra MarketingGjej ProfesionistëLOKALEReklame

Auto Kozmetik “Dion” në Dibër të Madhe

Per nje makine te plotesuar mire

Share

 

Auto Kozmetik “Dion” në Dibër të Madhe ju uron mirëseardhjen në dyqan.

Ne do të ishim shumë të lumtur që tju sherbenim duke zgjidhur cdo kërkesë tuajën. Ju sigurojmë që zgjedhja nga ju e produkteve tona është zgjidhja më e mirë që keni bërë. Sepse ne fushën e pjesëve të këmbimit , aksesoreve dhe riparimit të automjeteve, ne shërbejmë me pjesë orgjinale të importuara direkt nga prodhuesi1

Pas nje eksperience ne kete fushe  ne mendojme se jemi të  gatshem tju ofrojme te gjitha ato kerkesa qe keni per ta bere mjetin tuaj sa me te plote dhe komod, duke ju gjetur shume pjeset  te automjetetve te ndryshme.

Theksojmë se cmimet tona janë nga më të mirat në treg dhe për këtë mjafton që të drejtoheni tek “Dion” dhe ju nuk do të zhgënjeheni nga shërbimi ynë. Suksesi I rritjes tonë si biznes ka qënë dhe mbetet lidhja e fortë me produkte cilësore, rritja e kërkesës në treg, ngritja e rrjetit të shitjeve në të gjithë teritorin e Dibres.

 

Nxitoni sepse tek ne  ka shumellojshmeri te mjeteve dhe aksesoreve te transportit automobilistik, duke ofruar një gamë të gjerë të produkteve nga fabrikat më të njohura .

Tek ne do gjeni :

Solucion per Nxirje Gomash
Timoni Me Qepje
Llampa Origjinale

Me te Shiturat

Aksesore Celulari

Antifrize

Butona Xhami

Celes Dritash

Fasheta Bore

Kasa Celesi

Kavo Baterie

Filma Xhami & Leter Karboni
Filtra, Filtra Ajri
Sisteme Alarmi & Sensore Parkimi, Kamera DVR, Sensore Parkimi
Sisteme Audio, Kasetofone

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button