Aktualitet dhe Lajme

Shpërthim me tritol në Tiranë, detajet e para

Share

Rreth nesh

Abcnews.al është website kryesor i lajmeve në Shqipëri. Pjesë e televizionit ABC, redaksia e Abcnews.al ka të shenjtë verifikimin e lajmit në mënyrë të pavarur nga gazetarët tanë para publikimit. Me një redaksi të riorganizuar, Abcnews.al mundëson një mbulim të plotë të zhvillimeve më të fundit nga vendi dhe bota, përmes një stafi të kualifikuar dhe profesional. Saktësia në informim mbështetet edhe me risitë më të fundit në lidhje me mediat online duke e bërë Abcnews.al një media avangardë në vend.
NUIS/NIPT K01711004F

| “Cash” | Privacy | Kushtet e Përdorimit |
Huazuar nga abcnews.al

Një kafe nga ju!

Back to top button