Aktualitet dhe LajmePërditshmëriShqipëria

Shifra që duhen ditur!

Nga gazetari dibran Qani Sulku

Share

Një shkrim nga Qani Sulku

Ata qe raportohen çdo dite si viktima te Korona-virusit nga Ministria e Shendetsise, qe ne total jane me dhjetera, nuk jane realisht viktima te virusit, pasi ashtu-ashtu, ata do te vdisnin per shkak te semundjeve bashkeshoqeruese. Covid-i thjesht sa iu shtua numrit te semundjeve te tyre bashkeshoqeruese. Viktima reale te Korona-virusit jane ata qindra e mijera qe vdesin pak e nga pak ne shtepite e tyre, te pa-prekur aspak fizikisht nga virusi, por qe per shkak te tij, humben punen e tyre apo u penalizuan ne menyra te ndryshme dhe te ardhurat e tyre pesuan renie drastike, saqe jane te pamjaftueshme per te siguruar jetese normale, dhe te disa arriten ne 0. Askush nuk flet per keta “te vdekur” numri i te cileve eshte alarmant, nderkohe behet show dhe terror mediatik ndaj popullsise per interesa materialiste qe vetem Zoti ua di qellimet dhe nijetet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button