Dibër të MadheKulinari dhe ArtizanaleLOKALEProdukte DibreReklame

Qebabtore “Rimi” Dibër e Madhe

Ha mirë, ha me shije

Share

Vendi ideal ku mund te konsumosh njërin nga vaktet e ditës ose të qëndrosh me shoqërinë për qef !
Rimi është qebabtorja ky qytetarët e Dibres se Madhe dhe ata të Peshkopisë gjejnë shijen që u ngacmon oreksin dhe ju krijon atmosferën .


Pulat e pjekura të një cilësie që vijnë nga Kroacia dhe qebabi vendas me mish Dibre janë menuja kryesore që klintët preferojnë !

Te sërvirura në mënyren e duhur me plot shije e pasion në gatim, plotë kulture dhe finesë në shërbim, tek Rimi do kënaqeni .


Cel : +3846834449
+3870241540
Adresa: Rruga 8 Shtatori Diber e madhe ,perballë Venec

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button