PërditshmëriSocial Kulturore

Femijët dibran kërkojnë ndihmë!

Huazuar nga Jul Kasapi dhe Zhaku Myftari

Share

Marre nga facebook i Jul Kasapi dhe Zhaku Myftari

Kjo foto me shqiptaret brenda kampit Al Hawl u be pak momente para se ne te largoheshim…. Perpos arritjes gazetareske, profesionalizmit apo dhe misionit te pamenduar ndonjehere nga mediat shqiptare brenda burgut prej 80 mije personash kishte me shume se sa thjesht gazetari.. Ne Al Hawl kishte femije qe kerkojne ndihme por nuk e dijne se ku ndihma eshte. Ne Al Hawl kishte nena, gjyshe qe kerkojne te shpetojne femijet, niperit e mbesat e tyre por nuk dijne se si…. Vec gazetarise ndienja e humanizmit me ata shqiptare nuk mund te spjegohet vecse te ndjehet…. Ne (media) na duhej te solidarizoheshim, ndryshe nga ata femije ne e dijme por nuk duam… Shteti e di por po punon… ndersa ata vijojne e mbeten serish atje ne ferrin qe quhet Al Hawl…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button