LOKALEPërditshmëriPeshkopi

Prej vitesh “Aluplast Dibra” në treg

Share

AluPlast Dibra nisi ne vitin 2000 si nje biznes i vogel per te qene ne sherbimin te komunitetit te Dibres.

Tashme u bene 21 vjet, ku ne qytetin e Peshkopise, ka arritur te marre pelqimin e klienteve per nga cilesia e  produkteve dhe sherbimeve si me poshte:

Dyer & Dritare Alumini dhe Plastike,
Vetrata & Fasada Xhami,
Dyer te blinduara,
Grila Alumini & Plastike, me litar dhe motorr elektrik,
Grila Persiane me hapje nga jashte, me flete te levizeshme,
Qepena, dyer garazhi te thjeshta dhe me motorr elektrik,
Rrjeta statike dhe te levizeshme, vertikal dhe horizontal,
Xhama te thjshte, dopje xhama, tre xhama dhe 4 xhama, te trajtuara me gaz argon,
Kangjella alumini ne modele te ndryshme,.

Ajo cfare e karakterizon kete firme, eshte jo vetem kualiteti, por edhe komunikimi dhe ngrohtesia me klientin dhe sugjerimet e punes qe i pershtaten cdo klienti,.

Punimet pa ndaluar vazhdojne ne te gjithe rrethin e Dibres, ne Shqiperi dhe me gjere si:  Itali, Greqi, Maqedoni, Kosove dhe Gjermani.
Dibra kerkon korrektesi ne punes, AluPlast Dibra e mundeson ate per ju!

Pas suksesit të produkteve tona inovative dhe zgjidhjeve të sistemit qëndron një ekip i tërë stafi krijues.
Kontakti personal midis anëtarëve të ekipit individual, një mjedis pune miqësor dhe i këndshëm dhe ambientet moderne të vendit të punës, të gjitha sigurojnë që stafi ynë të ndihet i qetë.

   

“E vetmja mënyrë për t’i mbijetuar këtij tregu të vështirë është të vazhdosh me zhvillimet. Identifikimi i tendencave dhe kultivimi i një shpirti pionier e ndihmon aluplast të sigurojë pozicionin e saj aktual dhe të rritet në të ardhmen.”

Gjatë ketyre viteve të fundit, teknologjia ka përparuar me një ritëm të jashtëzakonshëm.
Ngrohtësi, rehati dhe siguri për shtëpinë tuaj, me pak fjalë: jetesë me cilësi të lartë.

Produktet tuaja të reja nga Aluplast bëjnë shumë më tepër nga sa mendoni sepse jane me shume cilesi!
Nese mendoni se dritaret janë thelbësore për t’u siguruar që të ndihemi rehat në shtëpi ato i gjeni tek Aluplast 

Adresa nr 1: 20 m poshte Hotel Verit ose perballe “Glendis House”

Adressa nr 2: Unaza e qytetit ,30 m siper rruges qe shkon per Dohoshisht

Nese doni te kontaktoni per cdo lloj porosie, ja dhe nr i tyre: tel:+355682082463

 

 

Një kafe nga ju!

Back to top button