PërditshmëriPersonalitete

Post tërmetit nga Pajtim Përnezha

Konstatim.

Share

POST TERMETI

Qe kur termeti ”shkundi” mendjet dhe studiot televizive, apelit te pernatshem po i mungojne figurat me te mira te kombit. Na mungon shume Kujtimi i fisit Gjuzi, Rudina e mamit, shoku Halit i Matit. Na mungon Lenci e Bollino, i varferi Peza dhe i paanshme Kol Balla. Mbi te gjitha na mungon me se shumti mamica, Elissa e botes se çudirave.
Shteti yne me 1.3 milion $ kish pas trajnuar ca qenèr nuhates por qe asnje qen nuk pame. Nese nuk dine te nuhasin ata dine te lehin ne cdo nate, ne cdo emision televiziv. Kjo kope po merr forcat nga trembja se mos pronari po u zen vendin pasi se fundemi ka bere dhe ”shamat” me nje shok te tyre me kater kembe.
Dalengadale ”lehesit” do te i tregojne Luljeta Bozos se si ndertohet, Elvis Naçit se si administrohet, Aulon Kalase se si ndihmohet. Ata me shpirt te ”keputur” nga fatkeqesia do te bejne te mundur te ringrihen te rimarrin veten te rrokin flamurin e triumfatorit. Dhe meqe jemi ne periudhen e buxhetimit te fondit te qeneve, koha nuk pret ndaj dhe qe kete jave do te nis aksioni.
Per te qene me te besueshem do te i fusin nje sondazh nga Zaloshnja dhe nje reportazh nga burri i Rudines se dritares.
Nejse e rendesishme eshte te mos kete bere termeti shume deme ne mendjet e tyre.

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button