Përditshmëri

Peshkopia e bukur!

Share

Kurre se kemi kuptuar pse duhet te na shkojne kembet patjeter ne bulevard ku fare mire mund te ndertohen shume qendra te reja rekreative!
Qyteti i Peshkopise ka lagje shume te bukura ku larmia dhe aktiviteti ditor mund te shtrihet deri ne oret e vona !      Ja disa :
?Kameni te ofron super pamje te Peshkopisë
?Lagja Pazar eshte shume autentike turistike.
?Dobrova hyrja e qyteti qe duhet te lulezoje .
?Lagja e Re aty atmosfera duhet te jete shumë sociale .
?Lagja Llixha ku cdo gje eshte gati !

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button