Përditshmëri

Peshkopi, shitet ky objekt per biznes

Share


Kontakto me pronarin

Pikerisht pas shkolles 9 vjecare “Demir Gashi” dhe “Selima Alliu” ne rrugen (Jashar Kola) e cila ka shume levizje , ndodhet ky objekt ne shitje i cili mund te shfrytezohet per cdo lloj ide biznesi .

Cmimi eshte 50 milion lek (i diskutueshem) andaj kontaktoni ne kete numer 0683026424

Aktualisht ketu eshte nje aktivitet lojra per femije dhe ka klientele qe do te thote qe frekuentohet.

Ky eshte nje ambjent i bollshem per nje aktivitet i cili eshte 40 m2 dhe me hipotek .

Ju mund te kontaktoni me pronarin e ketij objekti i cili quhet Agim Hysa dhe ka kete nr cel  0683026424

Adresa eshte vetem 1 min larg bulevardit “Elez Isufi”


Kontakto me pronarin

Back to top button