Lajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriShqipëria

Peshkopi, nis puna për rrugët e brendshme të qytetit

Share

Ky eshte lajm i mire qe vjen nga Bashkia Dibër:

????Nisëm punën për riveshjen me asfalt të rrugëve të brendshme të qytetit, përkatësisht të rrugës ”Abdyl Frashëri”, të segmentit nga kryqëzimi i shkollës së mesme profesionale”Nazmi Rushiti” deri në bulevard, aksit Prefekturë-Kamen, si dhe rrugën e lagjes”Kamen”.????✅????

Një kafe nga ju!

Back to top button