Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriShqipëria

Njoftim i rëndësishëm nga GJOKA Konstruksion

Share
🚨NJOFTIM🚨
Në vijim te punës për përfundimin e të gjitha punimeve të Asfaltit ne Rrugën e Arbrit, Kompania Koncesionare dëshiron të njoftojë të gjithe qytetaret për bllokimin e përkohshëm të segmentit nga Tuneli 2 në fshatin Shkallë deri te Rrethrrotullimi i Klosit 🚧
Mbyllja është planifikuar në ditet dhe orët e mëposhtme:
– Datë 20, 22, 23 Prill ( e Shtunë, e Hënë dhe e Marte)
– Orari: Nga ora 8:00 deri ne 18:00
❗️Informojmë se Rrugët Alternative me drejtim nga Tirana-Peshkopi dhe anasjelltas janë:
1- Rruga e vjeter Kombëtare Tiranë-Peshkopi (SH6)
2- Rruga e Fshatit Gurë i Bardhë duke u futur permes Ures së Shkallës që të con te Rrethrrotullimi i Klosit dhe anasjelltas.
Kërkojme ndjesë për cdo shqetësim që shkaktohet dhe vlerësojme mirëkuptimin tuaj.
Siguria juaj mbetet prioriteti ynë kryesor!
Back to top button