Aktualitet dhe Lajme

Kuvendi voton shkarkimin e Delina Ibrahimajn si ministre e Financave, e zëvendëson Ervin Mete

Kuvendi ka votuar sot shkarkimin e Delina Ibrahimajn si ministre e Financave dhe emërimin në vend të saj të Ervin Metes.

Votat

Shkarkimi i Delina Ibrahimajt si ministre e Financave dhe Ekonomisë

105 pro, 0 kundër, 0 abstenim

Emërimi i Ervin Mete ministër i Financave dhe Ekonomisë

74 pro, 30 kundër, 0 abstenim

Emërimi i Delina Ibrahimaj si ministër Shteti për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit

73 pro, 30 kundër, 0 abstenime
Huazuar nga portali Albeu.com

Back to top button