Aktualitet dhe Lajme

Heidi dhe Romeo tentuan të dilnin nga BBV3 dorë për dorë, Ilnisa fut “spicat”: Kjo banore është futur mes tyre: E kapi për…

Share

Pas spektaklit të djeshëm Romeo i ka propozuar Heidit të largohen nga BBV3 në formë shakaje.

Heidi pranoi dhe i dha dorën. Shumë banorë po bërtisnin duke thënë “jo, jo nuk do largoheni”. Para i ka dalë edhe Françeska të cilët i ka penguar të dalin nga dera e shtëpisë. Romeo dhe Heidi shkuan deri tek dera, por nuk ishte e hapur dhe u kthyen.


Huazuar nga StartNews.

Një kafe nga ju!

Back to top button